понедељак, 30. јул 2012.

Deda i mlada picka

Bilo je u kafani njih 11 za tri stola. Odmah na prvi pogled svidjela su mi se dvojica staraca koji su imali oko 60 godina. Jedan me mnogo nalozio i krenula sam otvoreno da flertujem sa njim. Ni sam e ne znam zasto privlacili su me stariji muskarci citav moj zivot. U stvari znam i zasto zbog jednog seksualnog iskustva iz mog djetinjstva koje cu vam kasnije ispricati.

Kad su vidjeli da zelim da pijem poceli su da mi salju pice. I stvarno sam vec poslije pola sata popila 10ak pica koje su mi napaljeni starci poslali. Poceli su polako da uspostavljaju komunikaciju sa mnom, a jedan od njih mi se otvoreno nabacivao.

Jebanje sa starcima

Usla sam uzdignute glave izazovno njisuci bokovima. Sjela sam. Dosao je konobar koji je ocigledno bio i gazda ove rupcage u koju sam dosla zeljna jebanja sa starcima. Upitao me pomalo nesigurnim glasom sta cu da pijem. Narucila sam duplu djus votku i kao nesta cackala mobilni telefon. Kad mi je donio pice popila sam ga na iskap i zatrazila novo. Razgledala sam ko je sve u kafani  i koji su potencijalni kandidati za jebanje.

Seks sa djedom

Jedno vece sam se obukla kao najgora drolja sto realno ja i jesam, pozeljela sam da se pojebem sa nekim djedomkojeg sam odlucila da pronadjem u najgoroj birtiji u grau.

Bilo je oko jedanaest sati kada sam usla u kafanu. Mozete misliti kakve sam poglede izazvala kod napaljenih staraca ja mlada picka skockana sam bila nesta sto ne vidjaju cesto u ovoj kafani. Kafana je imala 5 stolova 3 su bila puna i svi su stali sa pricom kada sam usla u kafanu. Musica se mogla cuti.

Nastavak price sutra

Najbolje erotske price

Najbolje erotske perverzne porno price od danas cu da objavljujem na svom blogu.

Vidjecu za pocetak ako ima zainteresovanih nastavicu da pisem, inace sam ninfomnka koja je svasta prosla i svakakve perverzije radila. Sta sam sve probala vi ne mozete ni zamisliti u vasim jadnim mozgovima i ako na trenutak pomislite da ste perverzni vidjecete u mojim pricama sta su perverzije